Velg seksjon Gulleplet
Vi ønsker å bidra til god IKT-bruk i norske skoler, barnehager og høyere utdanning.
Telefon: 90978912 Send oss e-post
Redaktør: Ole Christian Wold Haavik
Epost adresse leder gulleplejury
gulleple@nped.no
Under NKUL 2018 var det nok en gang klart for utdeling av Gullepleprisen, NPeDs anerkjennelse av pedagoger som har gjort en særskilt innsats for å fremme IKT i skole eller barnehage. I år ble det også delt ut en hederspris, og begge vinnerne var stolte og glade over å kunne motta en anerkjennelse av den jobben de har gjort.

Årets Gulleplepris ble tildelt Barbara Anna Zielonka fra Nannestad vgs i plenum på NKUL torsdag 11. Mai. 2017.

Årets hederspris ble tildelt Kjell Olav Leirvåg fra Karmøy Kommune i plenum på NKUL torsdag 11. mai 2017

Aud Marit Berge Feidje er tildelt årets gulleplepris på 10 000 kr for sitt arbeid med å bruke digitale verktøy på en ny måte i begynneropplæringen gjennom flere år ved å bruke arbeidsmetoden STL+, skrive seg til lesing med talestøtte.