Velg seksjon Gulleplet
Vi ønsker å bidra til god IKT-bruk i norske skoler, barnehager og høyere utdanning.
Telefon: 90978912 Send oss e-post
Redaktør: Ole Christian Wold Haavik
Epost adresse leder gulleplejury
gulleple@nped.no
Kjenner du til en pedagog som bruker IKT på en god måte i opplæringen? Da bør du nominere vedkommende til Gullepleprisen. For første gang deles prisen ut i samarbeid med Kopinor, og prisen er nå på hele 50.000 kr. Utdelingen skjer under NKUL-konferansen i begynnelsen av mai.

Under NKUL 2018 var det nok en gang klart for utdeling av Gullepleprisen, NPeDs anerkjennelse av pedagoger som har gjort en særskilt innsats for å fremme IKT i skole eller barnehage. I år ble det også delt ut en hederspris, og begge vinnerne var stolte og glade over å kunne motta en anerkjennelse av den jobben de har gjort.

Årets Gulleplepris ble tildelt Barbara Anna Zielonka fra Nannestad vgs i plenum på NKUL torsdag 11. Mai. 2017.

Årets hederspris ble tildelt Kjell Olav Leirvåg fra Karmøy Kommune i plenum på NKUL torsdag 11. mai 2017