Velg seksjon Gulleplet
Vi ønsker å bidra til god IKT-bruk i norske skoler, barnehager og høyere utdanning.
Telefon: 90978912 Send oss e-post
Redaktør: Ole Christian Wold Haavik
Epost adresse leder gulleplejury
gulleple@nped.no
Gullepleprisen deles ut hvert år på NKUL, til en pedagog eller gruppe pedagoger som har benyttet IKT i læring på en god måte. Årets pris gikk til Lisa Stornes fra Sauda videregåande skule. Her ser du juryens begrunnelse for prisutdelingen.

Under NITS konferansen på Bryne fikk rektoren ifra Gjesdal ungdomsskole utdelt den første norske Gullepleprisen!

Under NKUL 2018 var det nok en gang klart for utdeling av Gullepleprisen, NPeDs anerkjennelse av pedagoger som har gjort en særskilt innsats for å fremme IKT i skole eller barnehage. I år ble det også delt ut en hederspris, og begge vinnerne var stolte og glade over å kunne motta en anerkjennelse av den jobben de har gjort.

Årets Gulleplepris ble tildelt Barbara Anna Zielonka fra Nannestad vgs i plenum på NKUL torsdag 11. Mai. 2017.