Meny
Velg seksjon Forside
Vi ønsker å bidra til god IKT-bruk i norske skoler, barnehager og høyere utdanning.
Telefon: 90978912 Send oss e-post
Redaktør: Ole Christian Wold Haavik
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Nå er det tid for å nominere til årets Gulleple!

Gullepleprisen deles ut til en pedagog, eller pedagoger som har brukt IKT på en nyskapende og god måte i undervisning. Prisen deles ut på NKUL 2018, og vinner får kunst, en pengesum og anledning til å dele sine erfaringer på en sesjon under NKUL. Ny frist for nominasjon er 15. mars 2018. 

På grunn av vinterferieavvikling har vi valgt å utsette fristen.


Vinner av årets fotokonkurranse er Phillip Kaspersen med det kjempeflotte bildet av London Millennium Bridge! 🌟 Gratulerer så mye, Phillip!

Årets tur med NPeD til BETT gikk av stabelen 22. - 28. januar. Med på turen var hele 150 deltagere og 7 reiseledere. Årets program var satt sammen av blant annet 7 ulike skolebesøk, kodeverksted, inspirasjonsøkter, erfaringsdeling og felles reise til Bett. Med mat & mingel, AleTrail, musikaler og kulturvandringer i tillegg, var uka fylt til randen av både faglige og sosiale arrangement. Det ble nok en gang ei fin uke i London - full av både faglig og sosial påfyll. Takk til alle som var med!

En hall full av 650 lærere på en liten Riddertidsøy i Middelhavet, hva gjør de der? Hvorfor samles de? Dette og mere til dro NPeD ned for å finne ut. eTwinning - "e for europa og Twinning for å koble sammen" sa noen.

Årets Gulleplepris ble tildelt Barbara Anna Zielonka fra Nannestad vgs i plenum på NKUL torsdag 11. Mai. 2017.

Årets hederspris ble tildelt Kjell Olav Leirvåg fra Karmøy Kommune i plenum på NKUL torsdag 11. mai 2017

"Gode læremidler i skolen" var tittelen på årets Kopinorseminar, som ble arrangert 28. mars. Til seminaret var det invitert flere fagpersoner som belyste temaet. NPeD var representert ved styremedlem Tore Mydland, som deltok i lærerpanelet.