Velg Klasse 7 c
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Hovedadresse Rektor Berntsensgt.9 4022 STAVANGER Telefon: 51 50 75 55 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor Kristin Haugen Olsen
Google 7. trinn
Firedelingsgrupper
Lenkesamling Lassa skole
Har du barn på sosiale medier?

Hei alle foresatte på 7.trinn

Minner dere på tilbakemelding angående HPV-vaksine og utviklingssamtale.

På forhånd takk!
Hilsen kontaktlærerne

Dagens forfatterbesøk, med sykkeltur og besøk i Geoparken var en informativ og lærerik opplevelse!

Tusen takk til Sølvberget og forfatterne Nina Brochmann & Ellen Støkken Dahl.

Kjekt å være på tur med syvendetrinnselevene våre!

Vi er invitert til Bokmerke på Sølvberget, en kapittelfestival for barn og unge!

Førstkommende onsdag (22.09) sykler vi til Sølvberget i Stavanger sentrum for forfattertreffet for Gutteboka

Hurra - fotballbanene kan nå brukes igjen, etter ferdigstilt vedlikeholdsarbeid :)

En innholdsrik uke er snart over, der elevene har jobbet godt i de ulike fag! Vi er på gang med nytt tema etter vi avsluttet arbeidet i forbindelse med Stortingsvalget; Innføring i peronvern, nettvett og digital dømmekraft.

Syvendetrinnselevene imponerer med sin kunnskap i forbindelse med Stortingsvalget 2021!

Elevene har besøkt valglokale, gjennomført valgomat,  jobbet med debatter, praktiske og teoretiske oppgaver i forbindelse med ulike tema i politikken og de imponerer med sine tanker, refleksjoner og argumentasjoner. Det blir spennende å se valgresultatet.

Hei alle foresatte til elever på 7.trinn

Minner om morgendagens foreldremøte på Ynglingen. På forhånd takk for dere melder fra til kontaktlærer om dere har anledning å komme.

Elevene får ta ibruk en av de eldste malingsteknikkene - Akvarellmaling!

Akvarellfarger er kjennetegnet ved at de er transparente og blander seg lett med hverandre.

Det er mye forkjølelse i omløp i disse dager og vi har mange elever som hoster og ikke er helt i form.

Vi minner om at elever skal holdes hjemme ved forkjølelsessymptomer pga. smitte. Slik håper vi på å kunne begrense omfanget og unngå at flere blir smittet.

Lassa skole er med på "Beintøft"!

Beintøft er Norges største gå-til-skolen-aksjon, og varer fra 30. august til 24. september. Med Beintøft ønsker Miljøagentene å bidra til større miljøengasjement og bevisstgjøring av klima- og miljøproblemene tilknyttet bilkjøring til skolen og i lokalsamfunn.

Fredag og mandag var to kjekke dager for trinn 7. Den Kulturelle skolesekken gjennomførte 3 skoletimer med sjonglering.

Første del bestod av workshops i ulike sjongleringsdisipliner. I andre del ble elevene delt inn i mindre grupper, som sammen laget innslag til en forestilling. Elevene  fikk vist frem noen av kunstene de hadde lært i løpet av dagen.

Underveis hadde elevene felles samlinger der de snakket om erfaringer med sjonglering, hva vi hadde lært om mestring av ferdigheter generelt, og hvordan et positivt mindset kan være nøkkelen til læring.

7ABC er delt inn i fire grupper på tvers av klassene hver onsdag.

Da får de variert, praktisk og teoretisk undervisning med både bibliotek&lesing, sløyd, grubliser i matematikk og kunst med maling/tegning.

Onsdager blir en innholdsrik dag for ivrige og kjekke elever

Syvendetrinnselevene forbereder seg til valg!

Stikkord i denne sammenheng er demokrati, stemmerett, statsminister, Stortinget, regjering, Stortingsvalg, politiker, parti.....

7.trinnselever har i dag hatt en fin første skoledag! Fantastisk å være tilbake til "vanlig skole" på grønt nivå. Felles friminutt og alle elevene kan nå være sammen igjen.

Dagen var innholdsrik med teoretiske oppgaver, relasjonsbygging, dialog, fysisk aktivitet og gjensynsglede.

Lassa skole har avtaler med Bama og Tine om levering av skolefrukt og skolemelk.

Ordningen er foreldrebetalt. Det er nå mulig å bestille for både høsthalvåret 2021 og vårhalvåret 2022.

Ordningen for skolefrukt/skolemelk starter første skoledag torsdag 19. august 2021. For å sikre seg frukt/melk fra første skoledag, er det en fordel å ha bestilt  i god tid før skolestart. Hvis du bestiller melk/frukt etter at skoleåret har startet, vil det ta noen dager fra den dagen du bestiller til første levering.

Vi oppfordrer at det bestilles kun en type melk til elevene i uken for å unngå for mye administrasjon.

Dere kan bestille her: frukt og melk

Velkommen til skolestart torsdag 19.august.

2. til 7. trinn starter kl 0830 og møter på sine klasserom.

1.trinn starter kl 0900 og vi tar sikte på fint vær, med opprop i skolegården.

Her vil vil våre nye førsteklassinger ønskes velkommen av rektor, kontaktlærerne og assistentene som skal jobbe på trinnet.

Skoledagen slutter kl. 13.10 for 1.-4.trinn og for de som skal på SFO, så starter den umiddelbart etter skoleslutt.( Øvrige trinn følger sin timeplan som ligger på klassens hjemmeside)

Vi gleder oss til å ønske nye og gamle elever velkommen til Lassa skole.